Započeo Black Friday na TECHNOstore web shopu! Ovakve akcije se ne propuštaju!

Crni petak tradicionalno je doba godine, potkraj studenog, kada na tržištu vrijede posebni, najpovoljniji popusti. Za naše kupce, od ponedjeljka 23. studenoga, pripremili smo posebne cijene pametnih telefona i drugih uređaja…

TECHNOstore u svojoj ponudi ima širok izbor pametnih telefona na platformama Android i iOS, ali i čitav niz drugih uređaja, poput stolnih i prijenosnih računala, nosivih uređaja, računalne periferije i ostaloga. Veliki dio ponude sada je na posebnom popustu povodom Crnog petka!

ŠTO JE CRNI PETAK?

Tradicija je potekla iz SAD-a. Tamo se naime Dan zahvalnosti (Thanksgiving) obilježava četvrtog četvrtka u studenome. Na taj se dan pije i jede u izobilju (kao što znamo iz hollywoodskih filmova), pa su tako radnici tijekom 50-ih godina prošlog stoljeća svojim poslodavcima dojavljivali da su bolesni (zbog pretjeranog uživanja u hrani i piću), pa bi tako spojili četvrtak s predstojećim vikendom i tako dobili čak četiri dana za odmor.

BLACK FRIDAY 2020

Black Friday ili Crni petak u 2020. godini ima službeni datum – u petak 27. studenog. K tome, nakon vikenda, 30.11.2020., slijedi Cyber Monday. Prodajne akcije nastavljaju se dakle i u posljednjem tjednu studenoga. Naša Black Friday akcija počinje već u ponedjeljak 23. studenoga!

Macbook i iMac računala na 25-postotnom popustu!

Ponuda na TECHNOstore.hr web shopu ugodno ćete vas iznenaditi: Appleova prijenosna i stolna računala na popustu su od 25 posto. Izbor je doista velik, od  od početnih modela, do onih najmoćnijih, kakvi se koriste recimo za produkciju hollywoodskih filmova!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...