Advent u Studencu; Djed Božićnjak stiže u Zadar i donosi slatke darove

Djed Božićnjak ovog Adventa stiže u odabrane Studenac trgovine, a jedna od njih je i ona u Zadru na adresi Miroslava Krleže 5a. Veseli Djed Božićnjak u trgovinu stiže u petak, 11. prosinca u 11 sati, a s djecom će se družiti i darivati ih slatkim darovima u posebnom božićnom kutku do 13 sati.

Vodeći maloprodajni lanac na Jadranu pobrinuo se za to da blagdanski duh u ovim neizvjesnim vremenima ipak ne izostane i da najmlađima pruži poseban razlog za dobro raspoloženje. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u trgovini, djeca će tako moći doznati odakle je to Djed došao i kako se priprema za Božić, ali i otkriti mu svoje želje te dobiti slatkiše. No to nije sve, ovog Adventa Studenac postaje i prava mala ispostava za zaprimanje božićnih pisama.

Naime, u božićnom kutku djecu čeka i prigodna kutija za pisma. Djeca su tako pozvana da u svojim domovima napišu pismo ili popis božićnih želja, a zatim ih u pratnji roditelja donesu u Studenac i ubace u kutiju tijekom druženja. Na pismu ili omotnici potrebno je istaknuti poštansku adresu i podatke, kako bi poseban dar stigao na vrata onih koji budu izabrani. Svi oni koji pismo ne pripreme u svojim domovima mogu to učiniti u božićnom kutku, a Studenac će među pristiglim pismima izabrati najkreativnije i mališana nagraditi poklon-paketom.

Kako blagdanska čarolija ne bi zaobišla ni roditelje, u videu donosimo inspirativan recept za medenjake, prepoznatljivu zimsku slasticu za koju sastojke mogu pribaviti upravo u svojoj lokalnoj trgovini. Veseli oblici medenjaka ukrašeni prema vlastitom izboru zasigurno će zabaviti djecu, ali i odrasle.

Studenac proteklih godina kontinuirano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca i pružanja iskustva ugodne kupnje. Božićni kutak dio je tog ulaganja, s posebnim naglaskom na radost darivanja, i to onih najmlađih, poručuju iz Studenca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...