Stožer Zadarske županije moli građane da ne odlaze individualno u Sisačko-moslavačku županiju: “Nema jedinstvenog prihvatnog mjesta za sve donacije”

U svim gradovima i mjestima Zadarske županije prikuplja se humanitarna pomoć za Sisačko-moslavačku županiju i područja stradala u razornom potresu, a tijekom jučerašnjeg dana mnoge tvrtke i komunalna društva uputili su svoje radnike prema stradalom području kako bi pomogli u raščišćavanju terena, javljaju iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije.

Na stradalom području još nije definirano jedinstveno prihvatno mjesto za sve donacije, pa i dalje molimo da se ne odlazi individualno prema Sisačko-moslavačkoj županiji. Još jednom  molimo sve ljude sa područja Zadarske županije koji su u svoje domove primili obitelji sa područja pogođenih potresom da nam dostave njihove podatke zbog evidencije o broju ljudi na našem području, njihovim potrebama te kako bi mogli dostaviti informacije Stožeru civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije. Informaciju možete dostaviti na mail Stožera civilne zaštite Zadarske županije ([email protected]), kazuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...