STRES ZBOG PANDEMIJE Djelatnici zadarske bolnice dobivat će psihološku pomoć

Djelatnicima Opće bolnice Zadar omogućena je psihološka pomoć radi što uspješnijeg prevladavanja posljedica pandemije COVID-19, koja utječe i na mentalno zdravlje djelatnika koji su u svakodnevnom poslu suočeni s visokom razinom stresa.

Radi nužnog zadržavanja dosadašnje razine zdravstvene zaštite, a samim time i očuvanja vlastitog fizičkog i mentalnog zdravlja, potrebno je da zajedno što uspješnije prebrodimo krizu, sačuvamo svoj integritet, te zadržimo osjećaj smisla, kažu iz zadarske bolnice.

Obzirom na navedeno, u velikoj predavaonici u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar, svake srijede, počevši od dana 23. prosinca 2020. godine, u trajanju od 15:15 do 17:30 sati, djelatnica Opće bolnice Zadar, specijalist kliničke psihologije, pružati će psihološku pomoć djelatnicima ustanove.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...