Osma uzastopna pobjeda Zadra u domaćem prvenstvu; Perinčić: “Za dva dana je nova utakmica, idemo dalje”

Momčad Ivana Perinčića u drugoj četvrtini se počela buditi, dopustili su Sinjanima samo 9 poena i na poluvremenu su držali prednost od +4.

U nastavku, ekipa je pokazala zašto je favorit u ovom dvoboju.

Dobra obrana, dopustili su Alkaru samo 9 poena u trećoj četvrtini. Nakon 30. minute igre, Zadar je držao visoko vodstvo od 37:58.

Zadar je završnicu odradio bez većih problema, sačuvali su svoje vodstvo koje su ostvarili u trećoj četvrtini, te su ostvarili još jednu pobjedu u domaćem prvenstvu.

Zadar nastavlja s pozitivnim nizom u HT Premijer ligi, sa svojom ukupno osmom uzastopnom pobjedom.

Najbolji strijelac u redovima Zadra bio je Kodi Justice, koji je susret obilježio s 21 poenom. Domagoj Vuković je odigrao dobru utakmicu, upisao je 9 poena, 11 skokova i 7 asistencije.

Zadar u petak dočekuje Furnir.

Ivan Perinčić, trener Zadra:

“Znali smo da će ovo biti teška utakmica, ovo nam je bila treća utakmica u četiri dana. Točno se vidjelu u prvoj četvrtini da nam je potrebna cijela četvrtina, da se zagrijemo i da se posložimo. Dosta smo rotirali dok nismo našli najbolju petorku. Svaka čast na drugoj i trećoj četvrtini što je bilo ključno za ovu utakmicu, tu smo prelomili i zatvorili utakmicu. Za dva dana je nova utakmica, idemo dalje. Čestitke ekipi na pobjedi. Nije lagan ritam, drago mi je da su neki drugi igrači koji su u drugom planu, preuzeli odgovornost i da su oni bili ti koji su bili pokretač ovog pozitivnog ritma i ove pobjede.”

Kodi Justice, igrač Zadra:

“Mislim da smo dobro odigrali danas. Imali smo nekoliko utakmica ovog tjedna pa se vidjelo da smo malo umorni. Kasnije smo se digli, shvatili smo kakvu obranu moramo igrati, nakon toga smo počeli pogađati šuteve, kad nam ide šut onda smo jako opasna ekipa. Ova utakmica nam je pomogla sa samopouzdanjem, kako bi mogli nastaviti naš pozitivan niz. Ovo je težak ritam, moramo tražiti načine kako bi pobjeđivali i nizu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...