White otkrio kada ćemo gledati meč između Miočića i Ngannoua

Iako već neko vrijeme kruži priča da UFC novi sudar aktualnog prvaka Stipe Miočića i kamerunskog nokautera Francisa Ngannoua namjerava organizirati u ožujku, Dana White je u Q&A razgovoru s fanovima otkrio da ćemo taj meč najvjerojatnije gledati tek u travnju.

Vodeća MMA promocija trenutno u najavi ima tri PPV eventa. Prvi je UFC 257 koji se održava već 23. siječnja i na njemu ćemo gledati revanš Conora McGregora i Dustina Poiriera. Slijedi potom UFC 258 (13. veljače) s Kamaruom Usmanom i Gilbertom Burnsom u glavnim ulogama, dok bismo 6. ožujka u glavnim ulogama trebali vidjeti Jana Blachowicza i Israela Adesanyu.

Iako ništa nije službeno potvrđeno, pretpostavka je da bi Stipe i Francis snage mogli odmjeriti na UFC-u 260 za koji točan datum još uvijek nije poznat.

Miočić i ‘Predator’ prvi su se puta obračunali u siječnju 2018. kada je pobjeda jednoglasnom i uvjerljivom sudačkom odlukom pripala aktualnom prvaku.

Spomenimo i da bi pobjednik novog susreta mogao za idućeg suparnika imati novopečenog teškaša Jona Jonesa, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...