Zadar kreće u obranu Kupa Krešimira Ćosića protiv Cedevite Junior, Jordano će debitirati u zadarskom dresu

Zadar kreće u obranu Kupa Krešimira Ćosića, kojeg su osvojili prošle sezone, utakmicom u Zagrebu protiv Cedevite Junior. Utakmica osmina finala Krešinog Kupa će se odigrati sutra u Domu košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajmu u 18 sati.

Zadar je u nedjelju odigrao utakmicu u ABA ligi protiv Cedevita Olimpije gdje je ekipa iz Ljubljane upisala dva nova boda. Cedevita Junior je vodeća momčad u Prvoj ligi s 11 pobjeda u 11 utakmica. Ove sezone zagrebački sastav se najviše namučio upravo na Višnjiku kad su nakon teške utakmice svladali razvojnu ekipu Zadra, KK Jazine Zadar II, 78:81. Utakmicu će voditi Ivan Perinčić, trener Veljko Mršić se vratio ekipi ali još uvijek nije u spreman da se vrati na svoje mjesto kao glavni trener Zadra. Svi igrači će biti na raspolaganju treneru Ivanu Perinčiću.

“Ovo je nama jedna od najvažnijih utakmica u siječnju. Maksimalno ozbiljno i koncentrirano dočekujemo ovu utakmicu. Danas je najvažnije, nakon stresne utakmice i neprospavane noći, ekipu dignuti i regenerirati, kako bi spremni dočekali sutrašnju utakmicu. Utakmica protiv Cedevite Junior će biti zahtjevna jer će oni sigurno biti motivirani da probaju pobijediti i napraviti iznenađenje. Sad kako imamo cijelu ekipu na okupu mislim da smo spremni odigrati jednu dobru utakmicu, naravno imperativ je pobjeda, kao što sam rekao ovo nam je jedna od najvažniji utakmica u siječnju,” najavio je utakmicu nekadašnji pomoćni trener Cedevite Ivan Perinčić.

Antonio Jordano će imati svoj debi u zadarskom dresu protiv svog bivšeg kluba.

“Već tjedan dana treniram s ekipom, nažalost nisam još do sad mogao odigrati utakmicu. Iščekujem tu prvu utakmicu da vidim kako će sve to izgledati. Uzbuđen zbog svoje prve utakmice za Zadar. Mi smo u ovoj utakmici favoriti ali to naravno moramo opravdati na terenu,” najavio je utakmicu Antonio Jordano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...