Gospodin Savršeni pokazao kako polugol vježba na snijegu, obožavateljice oduševljene

Mijo Matić, drugi Gospodin Savršeni u istoimenom RTL-ovom showu, ni nakon zatvaranja teretana zbog epidemije koronavirusa nije prestao s treniranjem.

Mijo je Instagramu je objavio kako sada trenira vani, a ni snijeg i niske temperature nisu ga spriječili da radi zgibove gol do pasa.

– E moj Mijo, napisao je pokraj videa na kojem trenira u parku.

On je prije nekoliko mjeseci objavio još jednu fotografiju iz mladosti, na kojoj nije imao razvijene mišiće kao danas. Tada je i napisao status o preobrazbi.

– Potiskivanje je ozbiljna bolest. Preobrazba sebe samog je igra – to nije uopće ozbiljna stvar. Sve je to iskreno, ali ne i ozbiljno. Istinito, no nikad ozbiljno. Kvaliteta igre je uvijek prisutna u tome. To je sam duh preobrazbe. S pozitivnim ti stvaraš nešto iznutra. Izvana je sve samo jedna prilika; unutrašnje stvaranje je ono što je bitno. Naglasak nije na sukob sa svojom prirodom i nagonima. Nemoj biti negativan prema svojim energijama, prema bilo čemu što je u tebi.

Budi pozitivan, a kad si takav, kad budeš u stanju pozitivno stvarati nešto iz samog sebe, postani i razigran. To je tvoja priroda. Zašto se sukobljavati s njom? Ti si je stvorio, ona je plod tvojih napora. Želio si je imati i zato si je i napravio. Ti si je izabrao – to je tvoja sloboda. U pitanju je tvoj i samo tvoj izbor, napisao je Mijo a prenosi ga Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...