Riti Ori otkazan je angažman jer se nije držala pravila i nije bila u samoizolaciji

Pjevačica Rita Ora nije ozbiljno shvatila situaciju s pandemijom koronavirusa i nije se pridržava propisanih odredbi i mjera i zato joj je otkazan angažman u novoj sezoni showa “The Masked Singer” u kojoj je bila članica žirija.

Britanski mediji pišu kako se Ora u dva navrata nije ponašala u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, a prvi put je mjere koje su na snazi u Velikoj Britaniji, prekršila kada je privatnim zrakoplovom otputovala u Egipat kako bi održala koncert.

Po povratku u Veliku Britaniju trebala je ostati u samoizolaciji, ali pjevačica to nije učinila i napravila je i sljedeću veliku grešku. Organizirala je tulum povodom svog rođendana na koji je došao širi krug njezinih prijatelja što se opet kosi sa svim pravilima i epidemiološkim mjerama.

Zabava se održala u studenom u restoranu Casa Cruz, a pjevačica se naknadno ispričala javnosti zbog kršenja mjera odlaskom u Egipat i privatnom proslavom rođendana u restoranu.

Produkcija showa jako joj je zamjerila ovako neodgovorno ponašanje i kažu kako ne žele da takva osoba bude njihovo zaštitno lice u ovim vremenima.  Druga verzija priče je da se pjevačica ne vraća u show kao članica žirija jer je dobila jednu još bolju i primamljiviju ponudu da bude članica žirija australske inačice “The Voicea” koji se počinje uskoro snimati, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...