Unatoč pisanjima nekih medija, obrovački HDZ ima jednog jedinog kandidata za izbore, trenutnog gradonačelnika Antu Župana

Unatoč pisanju nekih medija, koji prenose tzv. želje neimenovanih izvora iz obrovačkog HDZ-a, koji bi za kandidata na lokalnim izborima radije vidjeli Slobodana Jurjevića nego trenutnog gradonačelnika, Antu Župana… iz HDZ-a GO Obrovac stiže demantij.

Naime, kako se navodi u zaprimljenom emailu kojeg je poslalo predsjedništvo HDZ GO Obrovac, riječ je o zlonamjernoj konkurenciji.

Inače, gradski odbor HDZ-a je još 18. veljače podržao kandidaturu Ante Župana za gradonačelnika Obrovca na predstojećim lokalnim izborima.

Radi se o zlonamjernoj konstrukciji u nedostatku izbornih potencijala, dodaju iz HDZ-a Obrovac.

Ako autori ovih i sličnih lažnih napisa na ovaj naćin misle dobiti povjerenje građana, uvjereni smo da će 15. svibnja ove godine vrlo brzo prebojati svoje glasove, zaključuju u svom dopisu iz HDZ GO Obrovca.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...