Cher spustila pjevaču Cannibal Corpsea: “Bila sam metalka dok se još nisi ni rodio”

Ako razmišljamo o spajanju nespojivog, između ostalog to bi sigurno bio metal i Cher. Izgleda da ne: pjevač death metal benda Cannibal Corpsea George “Corpsegrinder” Fisher prepričao je epizodu koju je doživio u kući pop ikone.

U novom intervjuu za Metal Hammer, Corpsegrinder je otkrio da je jednom bio pozvan da svira na rođendanskoj proslavi za Cherinog sina Elijah Blue Allmana, pjevača industrijskog metal benda Deadsy.

“Cherin sin Elijah iz benda Deadsy veliki je obožavatelj Cannibal Corpsea: prije 15 ili 20 godina želio je da dođemo u Los Angeles i sviramo na njegovoj rođendanskoj zabavi u Viper Roomu. Njegov je rođendan dva dana nakon mog, pa smo supruga i ja stigli nekoliko dana ranije da malo uživamo prije nego što odradim koncert. Dan prije svirke, Elijah nas je pozvao u Cherinu kuću. Kad smo stigli, ona nije bila tamo – bila je u šopingu. Rekao sam: ‘Da, naravno da je Cher u šopingu’. Ali nisam znao da se vratila. Supruga me počela udarati po ruci dok je uzbuđeno šaptala ‘Cher!’. Ja sam reagirao, ‘Okej, Cher, ali nije to toliko značajno kao primjerice upoznavanje King Diamonda ili Chuck Billyja koje strašno poštujem’.”

Tada je Corpsegrinder imao priliku stupiti u interakciju sa Cher za koju je rekao da je bila iznimno simpatična.

“Ispričao sam joj se što je bila prisiljena slušati Cannibal Corpse, ali ona je odgovorila da joj se svidjelo. Ja sam je zezao u stilu ‘Cher, ‘ajde napravi metal znak’. Ona me pogledala i uzvratila mi sa ‘Dušo, bila sam metalka prije nego što si se ti rodio’. Moja reakcija je bila ‘Wow, upravo me je spustila Cher’, prenosi Muzika.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...