Društvo prijatelja Hajduka Zadar organizira upis novih Hajdukovaca, ovu subotu na Narodnom trgu; “Pripadaj Hajduku – učlani se!”

Društvo prijatelja Hajduka Zadar (DPH Zadar) u subotu 13. ožujka organizira učlanjivanje u Hajduk na Narodnom trgu u vremenu od 10 do 13 sati.

Učlanjivanje će uz volontere DPH Zadar vršiti djelatnici Odjela za članstvo koji dolaze iz Splita ovom prigodom te ćete imati mogućnost dobiti svoju člansku iskaznicu na licu mjesta!

Također ćete moći saznati sve informacije u vezi otkupa dionica, kako osigurati mjesto u tematskom parku i naravno priključiti se projektu „Za sva vrimena”.

Tematski park je svevremenski spomenik ljubavi onima koji Hajduk dišu, a svojim imenima povijest pišu.

DPH Zadar je prošli tjedan odradio akcije učlanjivanja u Bibinjama i Crnom, a u sljedeća dva mjeseca planiraju posjetiti brojna mjesta u Zadarskoj županiji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...