Junaković nakon pobjede nad Osijekom: “Kada smo probili led, bila je to jednosmjerna ulica”

Zadar je sinoć upisao četvrtu ovosezonsku pobjedu nad Vrijednosnicama Osijek rezultatom 77:97.

Osječani su se držali u egalu sa Zadrom prvih 17 minuta utakmice. U posljednje tri minute druge četvrtine Zadrani su napravili seriju od 10:0 za vodstvo 39:48.

U trećoj četvrtini obadvije ekipe ušle su u dobrom napadačkom ritmu, Zadar je zabio 30 poena u trećoj dionici i povećao je svoje vodstvo na +12.

Momčad Ivana Perinčića prelomila je utakmicu u četvrtoj četvrtini, dopustili su Vrijednosnicama da zabiju samo 11 poena te su mirno upisali novu pobjedu u HT Premijer ligi.

Susret je propustio Kodi Justice koji je dan prije utakmice na treningu istegnuo skočni zglob.

Martin Junaković bio je najbolji strijelac za Zadar s 20 poena, Dominik Mavra je imao 14 poena uz 4 pogođene trice.

Za Vrijednosnice Osijek, Robert Kujundžić zabio je 31 poen.

Danas u 21 sat Zadar gostuje kod Cedevita Olimpije u ABA ligi.

Ivan Perinčić, trener Zadra:

“Čestitke ekipi na pobjedi, napravili smo što smo trebali, upisali smo pobjedu, sačuvali smo neke igrače jer već sutra imamo novu utakmicu. U prvom poluvremenu nismo ušli u utakmicu kako smo htjeli, ali kako je utakmica odmicala bili smo sve bolji i bolji. Svi su dobili šansu, svi su igrali. Čestitke još jednom za drugo poluvrijeme, prvo ćemo popraviti i analizirati. Vrijednosnicama želim sve najbolje u nastavku sezone također i treneru Stipi Šarliji, mislim da radi dobar posao. Kodi je na treningu prije puta istegnuo skočni zglob. Zbog predostrožnosti smo ga ostavili u Zadru jer osjeća bol, ostao je na terapijama i spremamo ga za Borac.”

Martin Junaković, igrač Zadra:

“Osijek se dobro držao neko vrijeme, mi smo sporije ušli u utakmicu, a onda kad smo probili led bila je jednosmjerna ulica. Reagirali smo maksimalno, najvažnije da smo danas upisali pobjedu i da smo svi igrali. Sutra nas čeka bitna utakmica, idemo dati sve od sebe da to pokušamo dobiti.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...