DVORANA U NOVOM RUHU Višnjik je spreman za završnicu UEFA-ine futsalske Lige prvaka

Interijer Dvorane Krešimira Ćosića u Športskom centru Višnjik dobio je novo, posebno i spektakularno ruho. Sve je spremno za završni turnir UEFA-ine futsalske Lige prvaka, elitnoga natjecanja u čijoj će završnici od 28. travnja do 3. svibnja 2021. sudjelovati osam klubova.

Dvorana Krešimira Ćosića tijekom opsežnih priprema, prema standardima, u organizaciji i pod nadzorom UEFA-e, te u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, najprije je dobila odgovarajuću podlogu za igralište, poslije čega su obavljeni opsežni zahvati u segmentima novinarske lože, VIP lože, te u svlačionicama i u drugim prostorima kojima će se koristiti operativa i logistika ovoga velikoga višednevnoga događanja.

Završni turnir futsalske Lige prvaka bit će organiziran i održan prema preciznom protokolu, u skladu sa svim protuepidemijskim mjerama, odlukama i preporukama, a milijuni navijača pratit će utakmice i ostala događanja u Višnjiku i u Zadru preko televizijskih prijenosa i snimaka, te na dostupnim e-platformama.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...