Sjećate se Ivane Brkić? Njezine zarazne hitove još i danas pjevuši cijela regija, no ona se odlučila odreći slave i potpuno se povukla iz svega!

Ivane Brkić svi se još i danas sjećaju po nezaboravnim hitovima kao što su “Oči boje kestena” i “Prste k sebi”, no ona već godinama živi daleko od očiju javnosti.

Jedna od najvećih teen zvijezda u Hrvatskoj početkom novog milenija bila je Ivana Brkić, a njezine hitove “Oči boje kestena”, “Previše od mene tražiš”, “Samo šuti” i “Nježno, nježnije” pjevuše mnogi još i danas. Ipak, Ivana je nakon goleme slave odlučila povući se iz medija i potpuno nestati s radara naše scene.

Glazbenu karijeru započela je sa svega 13 godina kada je objavila prvi singl “Svaki pogled tvoj”. Još otkako je bila djevojčica zanimala se za glazbu, a svemu je pridonijela i njezina majka Dragica, koja se glazbom bavila 80-ih i 90-ih godina. U Zagrebu i okolici Ivanina je majka pjevala narodnu glazbu, no ona je odlučila krenuti u nešto drugačijem smjeru. Do svoje 16. godine postala je prava ikona, a nakon što je objavila pjesmu “Prste k sebi” osvojila je i vojsku obožavatelja u Hrvatskoj, ali i regiji.

Svoje najveće hitove je pak objavila između 2002. i 2005. godine, no nakon toga je potpuno nestala sa scene. Mnogi se još danas pitaju što se zapravo dogodilo, a Ivana je još 2006. godine Gloriji otkrila kako se sa scene povukla zbog posvećenosti vjeri i Jehovinim svjedocima.

Ivana Brkić danas živi u Ljubljani sa suprugom Emirom Mesićem, a posljednjih dosta godina nije dala niti jedan intervju. Iako je diskografska kuća Croatia Records početkom ove godine objavila album njezinih najvećih hitova, ona nije sudjelovala u promotivnim aktivnostima. Nema ni društvene mreže, a prije nekoliko godina je jako jasno dala do znanja da više ne bi htjela biti popularna.

Pjevačica je tijekom svoje karijere dobila i nekoliko važnih nagrada, a nitko joj još danas ne može osporiti da je uistinu bila jedna od najvećih teen zvijezda ovih prostora. Proslavila se prije nego što su društvene mreže uhvatile zamah kakav imaju danas, a njezine pjesme bile su u jednom trenutku slušanije i od najvećih pjevača s naše scene, piše Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...