Zahvalnica Hrvoju Petričiću, čovjeku koji je prekinuo brutalan napad na osnovnoškolca na Voštarnici

Danas, ispred Centra hrvatskog redarstvenika Svete Denone u Ulici Stjepana Radića u Zadru, načelnik Policijske uprave Anton Dražina i Elvis Perinčić, načelnik Prve policijske postaje Zadar, uručili su zahvalnicu Hrvoju Petričiću, sugrađaninu koji je 22. travnja ove godine u večernjima satima u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru svojim savjesnim i odgovornim ponašanjem spriječio teže posljedice kažnjivog ponašanja.

Prilikom uručenja zahvalnice načelnik Dražina se zahvalio Petričiću za iskazanu hrabrost i građansku požrtvovnosti čime je dao svoj doprinos u očuvanju sigurnosti društva.

Sjetimo, riječ je o brutalnom događaju koji se dogodio u Ulici bana Josipa Jelačića kada je grupa mladića pretukla osnovnoškolca. 

Za napad na 14-godišnjaka sumnjiče se četvorica mladića. Zvjersko iživljavanje vidio je Petričić koji je prolazio automobilom te je zaustavio vozilo i krenuo prema napadačima, a oni su se razbježali.

On je, po pisanju medija, nakon incidenta izjavio kako je jedan od napadača bokserom udarao 14-godišnjaka. Posvjedočio je tom prilikom i kako je dječak jecao od bolova na podu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...