Atletico želi prodati Vrsaljka, nadaju se da se svidio nekome na ovom Euru

Šime Vrsaljko ovog bi ljeta mogao, odnosno trebao, napustiti Atletico Madrid. Poznata Marca navodi kako madridski velikan traži novog desnog beka koji bi bio konkurencija za Engleza Trippiera koji je zasad prvi izbor na toj poziciji.

Vrsaljko je na Wandu stigao kao veliko pojačanje, ali brojni problemi s ozljedama u potpunosti su ga udaljile od početnih 11. Simeoneu se sviđa karakter hrvatskog reprezentativca, ali njegove izvedbe jednostavno nisu na razini španjolskog prvaka.

Marca piše kako će Trippier napustiti Madrid samo ako se aktivira otkupna klauzula. O tome razmišljaju i Tottenham i Manchester United, s tim da Crveni vragovi u ovom trenutku djeluju kao netko tko je puno više zainteresiran.

Pisalo se kako Atletico razmišlja o Hectoru Bellerinu, no odluka uprave i vodstva kluba je da na mjesto rezervnog desnog beka dođe netko s manje iskustva kojeg bi onda u klubu mogli ‘oblikovati’ na način kako to zahtjeva igra Atletica.

Šime je bio starter za Vatrene u prve dvije utakmice na Euru, dok je treću, protiv Škotske, odgledao s klupe za rezervne igrače.

Dalić je na konferenciji za medije dan kasnije izjavio kako se status Šime Vrsaljka nije promijenio, već je jednostavno predugo van natjecateljskog ritma te bi bilo kontraproduktivno od njega očekivati da odigra tri cijele utakmice u ovako malom vremenskom razmaku.

Spomenimo još kako je Šime ušao u svoju posljednju godinu ugovora s Atleticom, a u njegovom se klubu nadaju da bi hrvatski reprezentativac dobrim igrama na Euru mogao pobuditi zanimanje nekog europskog kluba koji je za njega spreman platiti odštetu, prenosi Germanijak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...