KK Zadar poziva navijače na cijepljenje, bonus je fotografiranje s trofejom: “Na ovaj ćemo si način osigurati mjesto na tribinama”

KK Zadar poziva navijače i fanove da se odazovu cijepljenju.

U subotu smo vidjeli koliko nam je svima nedostajala košarka i puna dvorana, a nama je posebno falio vaš huk s tribina!  Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svijetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu. Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku, poručuju iz kluba zaključuju da i dalje moramo biti odgovorni kako bi  zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju.

Zato pozivaju sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od subote, 12. lipnja 2021. godine.

Na taj će si način, kazuju, osigurati mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvati sebe i svoje bližnje od širenja pandemije.

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!

Trofejom kojeg se u Zadru čekalo punih 13 godina.

TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA:

SUBOTA, 12. lipnja od 7,30 do 13 sati

PONEDJELJAK 14. lipnja i PETAK 18. lipnja od 7,30 do 12,30  i 15 do 20 sati

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...