POTVRĐENO; Wine EnoGASTRO Vip Event održat će se 30.6. u Zadru

Epidemiološka situacija sve je bolja, a kao odličnu najavu turističke sezone i oživljavanje ugostiteljsko turističkog sektora, agencija RICERCA MERCATO organizira 5 Wine Enogastro Vip Evenata. Unatoč popuštanju mjera, korona je i dalje prisutna te određene epidemiološke mjere također su na snazi. Organizator evanata, Dantes Begić, pronašao je rješenje na način da su domaćini događaja objekti s vrlo velikim natkrivenim terasama pa će se tako eventi održati na sljedećim lokacijama:

– Rijeka (16. lipnja, 2021.) – Botel Marina
– Poreč (17. lipnja, 2021.) – Hotel Parentium
– Split (23. lipnja, 2021.) – Hotel Amphora
– Zadar (30. lipnja, 2021.) – Hotel Kolovare
– Zagreb (1. srpnja, 2021.) – Restoran Tagliata

Program eventa ispunjen je brojnim prezentacijama i radionicama. Sir i vino u modernoj gastronomiji – sljubljivanje sira i vina, Sousvide kuhanje I vakumiranje moderne generacije, Uvod u svijet cigara by Camelot, Potencijal Graševine u visokoj gastronomiji neke su od tema o kojima će govoriti poznati govornici poput Filipa Savića, Dragana Jovanovića, Mire Šemić, Manuele Maras, Zorana Lukića …. I mnogih drugih. Pod vodstvom gastro chefa Dragana Jovanovića, goste očekuju i razne kuharske prezentacije te humanitarni cooking show. Između edukacija, gosti će imati priliku kušati proizvode svih izlagača te ostvariti nove kontakte i dogovoriti buduće suradnje. Na samom kraju eventa, na rasporedu je humanitarna večera sljubljivanja hrane i vina koja zasigurno pridaje dodatnu vrijednost događaju. Prikupljeni novci namijenjeni su Udruzi osoba sa invaliditetom Sisačko-moslavačke županije Za novu Sobu čuda (www.uosismz.hr ) kojoj je ta pomoć vrlo potrebna!

Partneri događaja su Hrvatska turističja zajednica I Hrvatska gospodarska komora a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede I Hrvatska obrnička komora.

Ulaz je BESPLATAN, a zbog limitiranog broja gostiju obvezna je rezervacija svog mjesta koju možete ostvariti slanjem upita za pozivnicu koji sadrži Vaše podatke (ime, prezime, email adresu, broj mobitela, ugostiteljski objekt) na mail adresu erol.vip.event@gmail.com


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...