U današnjoj emisiji AGRRArizam doznajte sve o biodinamičkoj poljoprivredi – potpuno prirodnom načinu proizvodnje i prerade voća i povrća

Znate što je EKO proizvodnja, no niste znali da i ovaj vid proizvodnje može biti “još ekološkiji i prirodniji”? Vrlo je vjerojatno onda da se niste susreli s biodinamičkom poljoprivredom.

Upravo smo o njoj razgovarali s Dijanom Posavec i Amalkom Vukelić iz Centra Dr. Rudolf Steiner u današnjem izdanju emisije AGGRArizam.

Naime, biodinamička poljoprivredna proizvodnja je kruna ekološke poljoprivredne proizvodnje i pristupa na potpuno prirodan način proizvodnji i preradi voća i povrća, uz uporabu isprobanih bioloških preparata koji ozdravljuju tlo i povećavaju postotak humusa u tlu.

Riječ je o potpuno inovativnim primjenama u poljoprivrednoj proizvodnji temeljeno na prirodnim biodinamičkim pripravcima i kompostiranju.

Ako ste propustili današnju emisiju, svakako je poslušajte. To možete učiniti ovdje na našem portalu ili pak na našem SoundCloudu.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS i Android aplikacije ili putem streama na www.972.fm.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...