Akcija mladih ipak dobila odbore; “Žuvela je održavao sastanke uz cigarete i gajbu pive. Nije moja obveza da se na njima pojavljujem”

Na početku današnje sjednice Županijske skupštine, vijećnik Akcije mladih Ante Rubeša zatražio je skidanje prve točke o izboru članova stalnih županijskih radnih tijela, jer kaže nisu pozivani na dogovore oko toga te su Akciji mladih ostavljena samo dva odbora.

-Molim da se ubuduće pozovu svi, a ne samo klubovi. U Gradu nisam uzeo ono što nam ne pripada, a Žuvela i ostali uzeli su sve što nama pripada. Smatram da je to neodgovorno i bezobrazno, ali to su ti novi nezavisni, rekao je Rubeša na što mu je predsjednik skupštine, Antonio Vučetić, odgovorio kako odbori nikoga ne pripadaju, nego prijedlog ide na glasanje.

Davor Čerkuč s liste Ivice Žuvele rekao je da je predstavnik Akcije mladih bio pozivan na sastanke, što je demantirao Marko Pupić Bakrač, rekavši da službeni poziv nisu nikad dobili.

-Na taj jedini službeni sastanak koji je Žuvela stavio u WhatsApp grupu ja se jednostavno nisam mogao odazvati, niti je moja obveza da se pojavljujem na neslužbenim sastancima koji se održavaju u nekim tamo prostorijama uz cigarete i gajbu pive. To se treba održavati u prostorijama Zadarske županije, rekao je Pupić Bakrač.

Prijedlog o skidanju točke je odbijen, a oporba je za predsjednika Odbora za gospodarstvo umjesto Angela Žilića predložila Petru Žitko, dok su kao članovi u pojedine odbore ušli Marjana Borić, Marijan Maroja, Zlatko Marasović i Ante Rubeša.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...