Čopor agresivnih belgijskih ovčara u Gaženici napao Zadranina: “Jedva sam imao vremena uskočiti u auto koje se zaustavilo”

Društvenim mrežama proširio se status Zadranina koji upozorava na čopor agresivnih belgijskih ovčara koji u luci Gaženica po noći napadaju ljude. I sam je imao okršaj s njima u nedjelju navečer blizu Croduxove pumpe, a od njih se obranio transportnim kolicima, nakon čega je uspio ući u automobil koji se zaustavio.

– Čim su me vidjeli samog iz daljine od oko stotinjak metara odmah su krenuli prema meni agresivno. Nevjerovatan prizor: na sred brze ceste ja mašem transportnim kolicima dok me psi okružuju reže i pokušavaju ugristi, a tri četiri auta u nailasku usporavaju i umjesto da bilo kako pomognu daju gas i produže. Da je bila sama neka starija žena mislim da bi umrla od infarkta. I ja koji inače volim pse da nisam luđački vikao na njih i udarao kolicima bilo bi svašta. Uopće nisu odustajali cijelo vrijeme. Jedva sam imao vremena uskočiti u auto koje je stalo. Belgijski ovčari koje volim i koje sam susretao nebrojeno puta znaju biti ozbiljni i dobri čuvari, ali ovi su bili u čoporu i svjesno tražili što da napadnu, opisao je incident šokirani Zadranin koji smatra da je pse kao čuvare postavio u bivši tvornički kompleks Adrie, ali da oni navečer pobjegnu preko žice.

U zadarskoj policiji kažu da su upoznati sa slučajem i da je istraga u tijeku.

– Zaprimili smo dojavu i obavijestili nadležne službe u svrhu utvrđivanja svih okolnosti i činjenica o navedenom događaju, kazala je glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...