Internacionalna zvijezda talijanske glazbe stiže u Zadar krajem kolovoza? Karlović: “Pregovaramo s nekim imenima, koncerti bi bili na otvorenom, ali još uvijek je sve neizvjesno”

Radno je ljeto pred nama na SC Višnjik, tim povodom razgovarali smo sa direktorom Denisom Karlovićem, koji mam je otkrio što sve čeka ljubitelje sporta ovog ljeta.

“Sa zadovoljstvom mogu najaviti drugi u nizu UTR Pro Tennis Toura Europe, nove američke grupacije, koja radi paralelno  s ATP-om. Turnir će biti za tenisačice, od 1. do 15. kolovoza, sa nagradnim fondom od 50 tisuća dolara, a do kraja godine planiramo još četiri takva turnira. Jako sam zadovoljan kako funkcionira naš teniski centar, osim što jako puno građana koristi termine, od najmlađih do najstarijih, imamo do kraja godine petnaestak turnira godišnje, kako međunarodnih tako i domaćih”.

Karlović ne skriva zadovoljstvo što je na Višnjiku prisutna i ženska odbojkaška reprezentacija:

“Krajem kolovoza domaćini smo jedne skupine Europskog prvenstva, jako je bitno što je ŠC Višnjik praktički baza našim odbojkašicama, za pripreme kao i za sama natjecanja. One su tu već zadnjih godinu dana, jako su zadovoljne uvjetima”.

Po završetku Euoropskog prvenstva za odbojkašice, na scenu stupaju rukometaši.

“Drugu godinu za redom domaćini smo završnog turnira  regionalne Seha lige za rukometaše. Oni su prošle godine bili jako zadovoljni i odlučili su ponovno nastupiti pred Zadranima. Sama završnica bit će od 3. do 8. rujna. Istaknuo bih kako je jako puno sportskih događanja odgođeno zbog koronavirusa, ne znamo da li će se to prebaciti za listopad ili studeni, ili će sve biti prolongirano za iduću godinu. Imali smo rezerviranih svih pet dvorana za gaming, jedno jako veliko i popularno natjecanje. Odgođeno nam je i svjetsko prvenstvo veterana u badmintonu, gdje je bilo prijavljeno preko 1200 natjecatelja, ali ja sam jako zadovoljan, jer smo mi jedini u Hrvatskoj koji smo uspjeli održati ritam priredbi, treninga i natjecanja.
Imamo nebrojeno puno upita za pripreme sportaša, ali to će ovisiti o epidemiološkoj situaciji, kako se ona bude smirivala, tako će Višnjik biti još popunjeniji”.

Karlovića smo pitali ima li događanja na bazenu Višnjika.

“Bazen radi na način da preko 500 naših građana koriste termine zatvorenog plivališta. Tu djeluje 40-ak klubova, od zdravstvenog plivanja koje nam je jako bitno, do onih koji se ozbiljnije bave sportom”.

Karlović nam je otkrio kako su u tijeku pregovori i oko koncerata na otvorenom.

“Radi se i o domaćim i o stranim izvođačima. Danas imam jedan razgovor oko velikog koncerta koji bi se trebao desiti krajem kolovoza, o imenima ne bih izlazio u javnost. Tu nam je veliki problem način na koji bi mi to organizirali, takav koncert ne bi imao smisla ako se ne proda veliki broj ulaznica”, završio je Denis Karlović.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se internacionalnoj talijanskog zvijezdi. Potvrdu s Višnjika nismo mogli dobiti, jer pregovori još nisu finalizirani. Profitabilnost samih koncerata u specifičnim epidemiološkim uvjetima nikad nije bila neizvjesnija, no ako se realizira planirano, Zadrani bi sezonu mogli ispratiti odličnom zabavnom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...