Otvorene prijave za volontere na Betina Film Festivalu!

Ljubitelji sedme umjetnosti, završite ljeto u dobrom filmu i postanite volonter na četvrtom izdanju BAFF-a, festivalu hrvatskog i međunarodnog kratkog filma koji će se od 18. do 21. kolovoza održati u Betini na otoku Murteru.

Period trajanja volonterskog rada

​Iako festival traje četiri dana, volonteri u Betinu stižu dan ili dva ranije kako bi zajedno s organizacijskim timom sve pripremili na vrijeme. Planirano vrijeme rada je šest sati na dan u smjenama.

Festivalske dužnosti i sektori

Prema vlastitim željama i festivalskim potrebama, volonterima su dodijeljeni sektori. Preporučujemo da ‘bacite oko’ na društvene mreže festivala kako biste dobili dojam što se događa tijekom samog događaja. Festivalski sektori obuhvaćaju različite faze; od organizacije projekcija i priprema filmova, pomoći kod radionica do ureda za goste, promotivnih aktivnosti. Svaki sektor ima svoje čari i je jednako bitan za uspješnu realizaciju festivala.

Što dobivate kao BAFF Volonter?

· Smještaj – volonterima je osiguran komforan smještaj kako bi se prikladno odmorili i opustili u slobodno vrijeme.
· Hranu- svaki dan festivalski restoran priprema dva obroka za volontere.

Tko može volontirati?

Prijave su otvorene za sve one željne novih iskustava, poznanstva i učenja o filmu i organizaciji događaja. Stoga, pozivaju se studenti, mladi i malo stariji flimoljupci, ili oni koji će to tek postati, stariji od 18 godina da se pridruže volonterskom timu 4. Betina Film Festivala. Ako obožavate film i ne možete zamisliti ljeto bez mora, tiimski ste igrači i zanima vas kako nastaje filmski festival, onda je pravo vrijeme da postanete BAFF volonter. Napišite zašto baš vi želite biti dio ovogodišnje betinske filmske priče i postanite dio ovog mladog, ali brzo rastućeg festivala koji film vraća na otok! Prijaviti se može isključivo preko volonterskog obrasca do 1. kolovoza, a organizatori poručuju kako za sve dodatne informacije stoje na raspolaganju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...