Za 70 kuna po metru kvadratnom iznajmljuje se jedini preostali ured za poduzetnike iz kreativne i kulturne industrije

Ustanova INOVAcija objavila je Javni poziv za podnošenje ponuda za zakup poslovnog prostora Ured 2, za poduzetnike koji žele zakupiti poslovni prostor u novoj suvremenoj zgradi na Relji u Centru za kreativne industrije. Ured veličine 14,15 m2 ponuđen je po početnoj cijeni od 70,00 kuna po metru kvadratnom, uz dodatnih 20,00 kuna po metru kvadratnom za režije.

Detaljne informacije o Javnom pozivu nalaze se na web stranici Ustanove INOVAcija.

Poziv je upućen svim poduzetnicima koji obavljaju djelatnosti u pod-sektorima kreativne i kulturne industrije (računalni programi, igre i novi mediji, arhitektura, dizajn, film, produkcija, fotografija, umjetnost, glazba i izvedbene umjetnosti, oglašavanje i tržišno komuniciranje, elektronički mediji, izdavaštvo) ili obavljaju djelatnosti u sektorima povezanim s kreativnim i kulturnim industrijama i surađuju s poduzetnicima u navedenim pod-sektorima kreativne i kulturne industrije.

S najpovoljnijim ponuditeljem će se sklopiti ugovor o zakupu na rok od pet godina, a kriterij za odabir ponude je najviša ponuđena cijena po m².

Zainteresirani se mogu informirati na poveznici Ustanove INOVAcija www.inovacija-zadar.hr ili radnim danom od 8 do 16 sati na broj 023 627 890.

Podsjetimo, u Centru za kreativne industrije osim ureda za najam na raspolaganju su tonski i video studio te studio za montažu, foto oprema za najam, opremljene dvorane za edukaciju, multifunkcionalna dvorana kapaciteta 140 sjedećih mjesta opremljena sustavom scenske rasvjete, audio i video sustavom uz pripadajuće garderobe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...