KUMOVAO ALKOHOL 41-godišnjak u Selinama je ubijen jer se krenuo kupati gol, to se nije svidjelo pijanom mladiću koji je nakon svađe otišao po nož

Druženje uz alkohol tri osobe iz okolice Zagreba u noći s petka na subotu kod svjetionika u Selinama na plaži Pisak na širem zadarskom području, a koje je rezultiralo smrću 41-godišnjaka, raspetljavat će se u sudskom procesu tijekom kojeg će na optuženičkoj klupi, sjediti 25-godišnji mladić.

Naime, zadarska policija je dovršila kriminalističko istraživanje te kazneno prijavila 25-godišnjaka da je ubio 41 godine starog muškarca čije je tijelo nakon pet sati potrage u subotu oko 6 sati ujutro pronađeno 800 metara od obale s vidljivim ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Potvrdila je to ubrzo i obdukcija, a koliko je osumnjičeni imao alkohola u krvi doznat će se kad stignu analize jer je odbio alkotest.

Stravičnom zločinu u kojem su radile šake, a potom i nož, prethodila je galama i žustro svađanje. Zaprepašteni mještani Selina ispričali su za 24 sata da su problemi počeli oko golotinje, točnije pokojni se muškarac skinuo gol i krenuo kupati. To se nije svidjelo 25-godišnjaku i njegovoj 27-godišnjoj djevojci pa su se posvađali nakon čega su, navodno, i oni ušli u vodu te potapali glavu 42-godišnjaku da bi u jednom trenutku 25-godišnjak otišao do obližnje parkiranog auta iz kojeg je uzeo nož te ubo u leđa 42-godišnjaka, piše Jutarnji list.

Da su stvari pošle po zlu, policija je doznala oko 1 sat poslije ponoći kada je uslijedio dramatičan poziv u pomoć. Na mjestu obračuna zatekli su mladi par, od kojih je on bio prepun oguljotina i ogrebotina te su doznali da se treća osoba nalazi negdje u moru. Iako su oboje privedeni, nakon iscrpnog istraživanja, policija je kazneno prijavila 25-godišnjaka te ga prepratila pritvorskom nadzorniku. S obzirom da je tužiteljstvo za njega zatražilo pritvor, sudac istrage zadarskog Županijskog suda ga je poslao iza rešetaka na mjesec dana.

Sukobljenu trojku mještani ne poznaju, no otkrivaju nam da se gosti često znaju osamiti i razgolititi u zoni svjetionika jer je slaba posjećenost.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...