Opća bolnica Zadar od ponedjeljka nudi uslugu testiranja na koronavirus, evo kakve su cijene

Zbog sve većeg broja zahtjeva za testiranje na SARS-CoV-2, od ponedjeljka (23. kolovoza 2021.) Opća bolnica Zadar provodi reorganizaciju usluge testiranja na SARS-CoV-2. Sva testiranja vrše se i dalje na prostoru parkirališta na adresi Bože Peričića 5, na osobni zahtjev, uz plaćanje.

Opća bolnica Zadar provodi usluge 3 vrste testiranja, dok cijena ovisi o vrsti testa koji se provodi: PCR test se naplaćuje 600 kuna, brzi antigenski test (BAT) je 150,00 kuna, a serološko testiranje košta 120,00 kuna.

Svi testovi koje koristi Opća bolnica Zadar u skladu su sa smjernicama Odbora Europske unije za zdravstvenu sigurnost i prihvaćeni su širom Europske Unije te vrijede za prelazak granice.

Sve detaljnije informacije o testiranju, kao i obrazac za prijavu možete pronaći na sljedećem linku.

Na testiranje se dolazi u terminu o kojem se korisnici obavještavaju putem maila ili telefonskim putem. Prilikom dolaska na testiranje potrebno je nositi zaštitnu masku i pridržavati se fizičkog razmaka.

Nakon dovršenog molekularnog testiranja, nalaz će se poslati korisniku putem elektroničke pošte.*

*(nalaz je moguće i osobno preuzeti u bolnici svakim radnim danom, u vremenu 8.00 – 20.00 sati, vikendom i blagdanom od 8.00 – 14.00 sati na Administrativnom punktu za testiranje).

Termine pogledajte ovdje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...