Ovaj liker od čokoladnih bananica sve je što vam treba ovog vikenda – vjerujte nam!

Nema te osobe koja nije probala čokoladne bananice, a većini nas ona je obilježila djetinjstvo. Nježna voćna pjena s okusom banane premazana čokoladom bila je glavni razlog rasplesanosti naših nepca.

Danas na tržištu postoji mnogo varijanti ovog slatkiša i svatko ima svog favorita, ali mi smo naviknuti na one originalne.

Mnogima nostalgiju bude “Casali Schoko Bananen“, u individualnom pakiranju ili u kutiji, sasvim je svejedno.

Mislili smo da će ovo biti još jedan običan petak, ali kada smo u bespućima interneta pronašli liker od čokoladnih bananica, shvatili smo da će ovo biti ludi vikend!

Uz ovu senzualnu i izuzetnu kombinaciju s okusom najfinije čokolade i banane, uživat ćete u okusu kojeg ste u djetinjstvu konzumirali u sasvim drugom agregatnom stanju!

Osim samostalno, ovaj liker možete kombinirati uz sladoled, shake ili može poslužiti kao sastojak za neki koktel.

Iako djeluje simpatično i bezopasno, on to zapravo nije. S jačinom od 15% alkohola lako se možete zaigrati i pretvoriti svoj vikend u 2 dana glavobolje i mamurluka.

Kolege s Eleganta ovaj primjerak pronašli unutar Online from Austria web trgovine koja dostavlja u Hrvatsku, ali sigurni smo da se može pronaći u nekom dućanu bližem našem podneblju.

A ako ga nađete, našu adresu lako pronađete u Impressumu ili na Google kartama 🙂

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...