Policija zatekla trojicu mladića dok su se drogirali ispred noćnog kluba, dvojica su pobjegla, a jedan je ozlijedio policajca

U noći sa subote na nedjelju, oko 1 sat sati na parkiralištu noćnog kluba na području Katarelca, policijski službenici koji su postupali u cilju sprječavanja činjenja kažnjivih ponašanja i održavanja povoljnog stanja sigurnosti, uočili su tri mlađe muške osobe za koje su posumnjali da posjeduju i konzumiraju drogu, izvijestili su iz PU zadarske.

Prilikom daljnjeg postupanja policijskih službenika prema njima, osobe su pružale aktivni otpor, te su se dvije osobe trčeći udaljile.

Na mjestu događaja, uz uporabu sredstava prisile, uhićen je 20-godišnji državljanin Njemačke, kod kojeg je pronađeno 0,76 grama droge amfetamin. Doveden je u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,50 g/kg i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Policijski službenici i 20-godišnjak su lakše ozlijeđeni.

U cilju pronalaska osoba te provođenja daljnjeg kriminalističkog istraživanja i podnošenja odgovarajućih prijava, policija poduzima sve mjere i radnje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...