Slavlje protiv Slovenije i finale s Njemačkom, Dujić: “Ovo je veliki uspjeh i za mene i cijeli Zadar!”

Zadranin Jakov Dujić će s s mladom hrvatskom rukometnom reprezentacijom do 19 godina igrati finale Europskog prvenstva protiv Njemačke, susret će se odigrati sutra u 17 sati u Varaždinu.

Evo što je rekao za naš portal.

Jučer smo zasluženo slavili u polufinalu protiv Slovenije, dobro smo ih preko video analiza proučili, ujedno smo i odigrali i dvije prijateljske utakmice s njima, tako da nas nisu ničim novim mogli iznenaditi. Znali smo da igraju čvrstu i agresivnu obranu, te da imaju dobrog vratara. Uočili smo njihove nedostatke, zatvorili im polukontru, usput mi smo odigrali  stvarno odličnu obranu, kazuje nam Jakov.

Dodao bi, kako je i suđenje bilo jako dobro. Slijedi finale s Njemačkom koja nas je jedina pobijedila na ovom prvenstvu, jako dobro igraju, imaju čvrstu obranu, možda najbolja reprezentacija na turniru. Analizirati ćemo ih maksimalno, i učiniti sve da im uzvratimo za onaj poraz u skupini. Pobijedit će ona momčad koja bude igrala čvršću obranu i tko bude imao boljeg golmana. Sama činjenica što sam dio ove reprezentacije je ogroman uspjeh za mene, svojim igrama sam zadovoljan, presretan sam, dodaje.

Hvala svim Zadranima što me prate i podržavaju, ovo je veliki uspjeh i za mene i za cijeli Zadar, onu hrvatsku zastavu sa natpisom Zadar u dvoranu u Varaždinu je donio moj otac Joško, poručujem svima, vraćam se kući sa zlatom, završio je presretni Jakov Dujić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...