Na 5. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljeno čak 170 tisuća kuna; “Hvala vam za humanost i nesebičnost”

Na 5. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević prikupljeno je nevjerojatnih 170.305, 97 kuna, objavili su iz udruge na službenoj Facebook stranici.

“Iako nam i ove godine epidemiološka situacija nije išla na ruku, dali sve od sebe da nastavimo tradiciju. Uz pomoć Vas, uspjeli smo u tom naumu jer ništa nije važnije od dječjih osmijeha kojima uspijemo barem malo uljepšati i olakšati život s prikupljenim sredstvima na memorijalno-humanitarnom turniru.

Sve je upućivalo na to da će ovogodišnje izdanje biti jednako prošlom, ali onda ste se pojavili Vi i prijavili rekordan broj ekipa i upravo zbog Vas smo uspjeli sakupiti ukupno 170.305,97 kuna.

Moramo naglasiti kako je u sklopu humanitarnog turnira organizirana humanitarna akcija za Odjel pedijatrije Opće bolnice Zadar te će prihod prikupljen od kotizacija, 46.476,64 kuna, biti utrošen za kupnju medicinskog dječjeg kreveta i infuzomata.

Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 123.829,33 kuna. Cifra je to koja će biti donirana tijekom ove i iduće godine potrebitoj djeci Zadarske županije i koja će im dati nadu u bolju budućnost.

Stoga vam dragi ljudi zahvaljujemo u ime Udruge i u ime svih onih kojima ćemo pomagati idućih godinu dana.
Hvala vam za nesebičnost i humanost koju ste pokazali svih 14 dana turnira i što ste skupa s nama prikupili sredstva kojima ćemo moći pomoći onim najpotrebnijima – našim najmlađima!

Hvala i svim sponzorima koju su u ovim teškim vremenima dali vjetar u leđa našoj udruzi da uspijemo u svom naumu. Prepoznali ste naš kvalitetan i dugogodišnji rad, te se nadamo da ćete biti uz nas i dogodine na 6. MHTAJ”, poručili su iz udruge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...