Odbojkaši u osmini finala Eura, Zadranin Filip Šestan postigao 21 poen: “Mi želimo više. Nitko nije nepobjediv”

Hrvatski odbojkaši izborili su povijesni uspjeh i plasman u osminu finala Europskog prvenstva, nakon što su slavili u svom posljednjem nastupu u skupini D u estonskom Tallinnu protiv Slovačke s 3-1 u setovima. Utakmicu osmine finala protiv drugoplasirane momčadi iz skupine B Hrvatska će igrati u Ostravi u Češkoj u ponedjeljak 13.rujna, protiv Slovenije, češke ili Bjelorusije.

U redovima naše reprezentacije je i Zadranin Filip Šestan (26 god.,195 cm) primač-pucač, koji je postigao 21 poen i koji ne skriva zadovoljstvo plasmanom u drugi krug natjecanja.

-Smogli smo snage da nakon što smo izgubili prvi set uspješno privedemo utakmicu kraju, bilo je malo drame u posljednjem setu. Ovo je momčadska pobjeda, svaki igrač je dao svoj doprinos u trijumfu nad Slovačkom. Osnovni cilj smo ispunili plasmanom u osminu finala, ali mi želimo više, nitko nije nepobjediv. Najvjerojatnije nas očekuju Slovenci, ozbiljna reprezentacija koja je jedna od vodećih u Europi. Od favorita za osvajanje naslova izdvojio bi olimpijskog pobjednika Francusku, zatim Srbiju i Poljsku, govori Filip.

Hoćeš li uhvatiti vremena i skoknuti do Zadra ?

– Možda tek tri, četiri dana uspijem malo doći do Zadra, onda odmah putujem u Rumunjsku na pripreme mog kluba Arcade Galati, završio je Filip šestan, jedan od ključnih igrača naše reprezentacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...