VIDEO KOME JE SMETALA? Strabagov bager iščupao maslinu jer je grančica virila na cestu; “Moj dido ju je posadio prije 20 godina”

“Maslina puna ploda, iz korijena ju je iščupao. Nisu ni pitali, ni rekli da im smeta. Prije 15 dana smo pitali inženjerku hoće li im masline smetati i rekli su naravno da neće”, priča nam šokirana Zadranka čiju je maslinu jutros nemilosrdno iščupao Strabagov bager.

Naime, do ovog maslinocida pod pokroviteljstvom Grada Zadra došlo je na području Novog Bokanjca gdje su u tijeku radovi na izgradnji kanalizacije i rekonstrukciji vodovoda.

Maslina stara dva desetljeća tako je u nekoliko sekundi uništena, a nadzorna kamera na kući naše sugovornice zabilježila je ovaj nemili čin.

-Radi se o zelenoj površini na kojoj je moj dido posadio masline prije 20 godina. Mi ih obrađujemo, ali više iz ljubavi i da bude više zelenila po kvartu. Maslina uopće nije bila putu kanalizaciji, a bageru je jutros smetala jer je par grančica virilo na cestu, kazala nam je ogorčena stanarka Novog Bokanjca, koja ponavlja da se radi o javnoj površini na kojoj su svi susjedi nešto posadili kako bi uljepšali vizure kvarta, te kako je ovakvo ponašanje radnika nedopustivo. Bagerist koji je maslinu iščupao bez da je trepnuo, kako nam priča sugovornica, “nije htio ogrebati svoj bager vrijedan 3 milijuna kuna”.

-Inženjeri su shvatili da su u krivu i ponudili mi zamjensku maslinu, no nije u tome stvar, kaže nam čitateljica i naglašava da je bila spremna podrezati grane koje su radnicima navodno smetale kao i preseliti maslinu, no s radnicima koji su, kaže, povrh svega bili agresivni, nije pronašla zajednički jezik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...