Zbog zahtjeva posjetitelja Fun Park Biograd radi i ovog vikenda! Zarotirajte se na otkačenim vožnjama i u velikoj tomboli osvojite sezonske ulaznice za 2022. godinu!!

Iako se najavljivalo da će se prošlim vikendom “Igara bez granica” sezona u Fun parku Biograd privesti kraju, zbog zahtjeva publike Fun Park Biograd odlučio je odraditi još jedan vikend i to s otkačenim vožnjama. “Last Season Crazy Rides” bit će odlična prilika da se još jednom dobro zarotirate na popularnim atrakcijama i dobro zabavite za kraj sezone.

Ljeto u Fun Parku Biograd prohujalo je u odličnoj zabavi s mnogobrojnim posjetiteljima pa zašto ne bi produžili još jedan radni vikend i ispunili želju onima koji su se htjeli još jednom provozati na mnogobrojnim atrakcijama ovog tematskog parka? Program „Last Season Crazy Rides“ obuhvatit će sve otkačene vožnje na adrenalinskim i manje adrenalinskim spravama, a jedna od najadrenalinskijih – Tornado – spremno čeka one koji imaju želju okusiti čari najjačih rotacija (samo za hrabre!). Tik do njega možete prohujati tutnjavim brzincem, Roller Coasterom Big Blue, koji će vas zavrtjeti na svojim šinama, ili pak pljusnuti u bazen u osvježavajućem Atlantisu, a potom krenuti redom u pustolovine Svemira, Divljeg Zapada, Jurskog Parka i Piratskog zaljeva.

A kad ste se već lansirali Tornadom, možete i ostati malo u svemiru te doživjeti bliski susret s Alienom, najotkačenijim svemircem u galaksiji. Alien nije mali zeleni, već veliki crveni roller coaster koji juri tračnicama galaksije, a čuva ga strašni filmski junak Alien! Odmah kraj njega krenite u budućnost ili prošlost i zavrtite se na Simulatoru, posebnom autu koji se spustio iz galaksije. Do Svemira se smjestio Jurski park s dinosaurima, idealan za pravi jurski foto safari. Pripremite svoje mobitele jer je Dino-zubata ekipa uvijek spremna za poziranje! Odmah iz Jurskog dijela krenite u prerije Divljeg Zapada, okušajte se u jahanju bika, oni manji vožnji kanuom i provozajte pravim Western Expressom. Nemojte zaboravite ni na rudarski Mine Train Coaster, koji samo na prvi pogled izgleda bezazleno, no opasno lovi krivine šina! Nakon Divljeg Zapada zaplovite Piratskim zaljevom, s ekipom dokažite da ste pravi piratski tim i potucite protivničke brodove. Štrcajući topovi su spremni za još jednu ludu zabavu!

 

Program kreće već od 15h kad će vas dočekati domaćica  Funny s iznenađenjima, a potom krenite svi na ples u najpopularnijem pjenjaku na Jadranu!  Dobra zabava nastavlja se  tombolom na kojoj ovoga puta možete osvojiti primamljivu nagradu: 2 sezonske ulaznice za iduću godinu!! Za sam kraj sa raznobojnim lampionima u sam smiraj dana imat ćete priliku obojiti nebo iznad Fun Parka Biograd!

 

Program:

14.00 – 18.00 sati pucanje iz luka i strijele

15.00 sati Funny s iznenađenjima

16.00 sati Pjena party

19.00 sati Tombola – osvojite 2 sezonske ulaznice za iduću godinu!

19.30 sati Lampioni

 

Mlađi  posjetitelji  mogu se zabavljati u najopremljenijoj igraonici na ovim prostorima: Games Hall igraonici, a prava hit atrakcija te poslastica za sve ljubitelje video igara je i popularno 7D kino XD Dark Ride – avanturističko, virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije, koje posjetitelje vodi u različite borbe i mnoge druge interaktivne avanture!

Zabava u Fun Parku Biograd produžit će se i ovoga vikenda i donijeti pregršt otkačenih vožnji, plesa, tombole, lampiona!!

Na vama je samo da ponesete dobro raspoloženje i povedete pravu ekipu, a dobar provod prepustite ekipi Fun Parka Biograd!

Radno vrijeme

Cijene ulaznica potražite na sljedećem linku.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...