ANKETA Građani o igri i radu uprave KK Zadar: “Treba ih sve potjerati, proglasiti stečaj i krenuti ispočetka”

Prošetali smo ulicama Zadra i upitali građane kako komentiraju loše rezultate KK Zadra, kao i rad uprave kluba.

Nenad Beneta

– Od 1990. godine ništa u klubu ne valja, ni uprava, igrači, pojačanja, a niti treneri. Treba početi raditi s našim zadarskim momcima. S radom uprave nisam zadovoljan,  i uprava ista tako “igra”, svi oni igraju iako su članovi uprave, itekako “igraju” oni iz uprave. Neće tu ni novi trener pomoći, opet će uprava uzeti nekoga tko pojma nema. Grad Zadar im nikako ne smije dati dodatna tri milijuna kuna. Neka nađu sponzora, nekada je KK Zadar živio na grbači firmi kao SAS, Bagat, Jugotanker i tako dalje, oni su tada davali love koliko god je trebalo, i igračima stanove. Ako ne mogu naći sponzore, neka ugase klub.

Filip Mijaleski

– Nema se tu što puno za reći, loša i nesposobna uprava, treba ih sve potjerati, proglasiti stečaj i krenuti ispočetka. Više se niti ne nerviram, postalo mi je svejedno.

Denis Skitarelić

– Rad uprave ? To znaju samo oni unutra znaju što se i kako  radi. Ovi rezultati kluba su očekivani, nije to nikakvo iznenađenje. Tko god došao za trenera teško će nešto promijeniti, po meni osnovni problem je pogrešna selekcija igrača, za dva mjeseca se ništa ne može ispraviti, treba tu pet do šest godina da se popravi to stanje, ako se krene pravim putem. KK Zadar treba napokon početi živjeti od vlastitog novca, neka ih sam zaradi kako god zna. Nema smisla da se daje novac, ili da se građane upita referendum, pa neka odluče. Imamo dobre mlade igrače, čemu dovoditi igrače sa strane i toliko ih plaćati.

Julije Jelaska

– Grad Zadar mora stati financijski iza KK Zadra, a radom uprave kluba nisam zadovoljan, smatram da se mora vratiti onakav rad uprave kakav je bio nekada i onakav sjaj utakmica kakav je bio prije Domovinskog rata. Slažem se s Eniom Meštrovićem, neka uprava kluba pokaže transparentnost novca, pa da vidimo gdje se troši, svaku kunu da znamo gdje je otišla i za što. To je novac nas običnih građana, poreznih obveznika, to nije novac skupljen s ulice. Taj novac ne smije biti zloupotrebljen za rad političkih stranaka, ni u kom slučaju taj se novac ne smije ukrasti, ako je slučaj da se otuđio novac iz KK Zadra, tad smatram da pravosudni organi ne rade dobro svoj posao.

Marko Marin

– Poznata narodna izreka glasi koliko para, toliko muzike, dakle, treba uložiti nekakav novac, da bi očekivali bolje rezultate kluba. Grad Zadar treba dati novac klubu, jer ovaj grad je poznat po košarci diljem Europe. Što se rada uprave tiče, u njoj su većinom mladi ljudi koji nisu ni svjesni gdje se nalaze, i na koji način pomoći klubu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...