Blatnjak nakon neshvatljivog poraza HNK Zadar u Dubrovniku: “Spreman sam odmah otići, ovo je sramota što se događa s nama”

Neshvatljiv poraz doživjeli su nogometaši HNK Zadra u susretu 10. kola 3. HNL – jug. Na igralištu Lapad bolji od njih bio je GOŠK Dubrovnik, koji je slavio preokretom rezultatom 2-1. Odlično je počelo za igrače Želimira Terkeša, u 46. minuti poveli su preko kapetana Jure Jerbića, pad u koncentraciji i preokret dogodio se u svega pet minuta. Poravnao je Marko Farić u 75. minuti, a pobjedu GOŠK-u donosi Antonio Smrdelj zgoditkom u 80. minuti. HNK Zadar trenutno zauzima tek trinaesto mjesto na ljestvici sa jedanaest bodova, u konkurenciji osamnaest klubova. Peti je ovo prvenstveni poraz HNK Zadra, a iduće subote u Stanovima u susjedskom derbiju dočekuje vrlo dobru momčad Primorac iz Biograda.

Pomoćni trener Dragan Blatnjak nije skrivao razočaranje. Bio je oštar u komentaru i spreman je odmah napustiti klub.

– Ovo je sramota što se događa s nama, treba pod hitno nešto drastično promijeniti, ako treba i nas trenere, evo iskreno mene je osobno sram, i ja sam odmah spreman otići, razmislit ću do sutra ujutro i vidjeti hoću li i dalje ostati u klubu. Ne može se samo na ime HNK Zadra pobjeđivati. To ne prolazi kod niti jedne protivničke momčadi, trebamo svi promijeniti način razmišljanja, jer još jedan put ću spomenuti, ovo je čista sramota kako igramo, završio je ogorčeni Dragan Blatnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...