Damir Knežević nije za smjenu Terkeša: “Još uvijek ima povjerenje kluba. Uopće ne igramo toliko loše koliko rezultati to pokazuju”

Nakon još jednog poraza nogometaša HNK Zadra u 3. HNL – jug, onog u Hrvacama gdje su igrači Želimira Terkeša izgubili rezultatom 2-0 i pali tek na trinaesto mjesto prvenstvene ljestvice, javnost želi znati hoće li se posegnuti za šok terapijom, odnosno smjenom Terkeša i njegovog pomoćnika Dragana Blatnjaka. Novi ispit vrijednosti je već ove srijede 6. listopada u 15.30 sati, kada u susretu 9. kola na Stanove stiže Zagora iz Unešića.

Odgovore na ta pitanja potražili smo kod predsjednika HNK Zadar Damira Kneževića, koji još nije za smjenu dvojca Terkeš – Blatnjak.

– Terkeš još uvijek ima povjerenje uprave kluba, uopće ne igramo toliko loše koliko rezultati koji nisu dobri to pokazuju, mi na utakmicama dominiramo i stvaramo šanse. Kriv je i trener, ali i naši napadači koji ne uspijevaju postići zgoditak isto tako snose odgovornost, govori Knežević.

 

Znači Tekeš je za sada siguran na vrućoj zadarskoj klupi ?

– Mijenjati trenere nakon svakog poraza kao čarape, iako znamo da su upravo treneri prvi na udaru, ne znam koliko bi ih tada promijenili do kraja sezone, sigurno nekoliko trenera. Pričekajmo srijedu, vidjet ćemo kako ćemo odigrati sa Zagorom, jasan je predsjednik HNK Zadar.

 

Navijači koji plaćaju ulaznicu nemaju previše strpljenja i očekuju isključivo dobre rezultate

– Ma sve je to u redu, ali njihovo je da navijaju, i ja bi da sam navijač vjerojatno tražio smjenu trenera. Naglasio bi, ukoliko će nam ulica voditi klub to nikako neće biti dobro, navijači trebaju navijati, a uprava voditi HNK Zadar. Nitko ne spominje našu djecu koja igraju dobro, naši stariji pioniri, kadeti i juniori , koji su u svega pet dana dobili splitskog Hajduka tri puta, jasan je Knežević.

 

U subotu 9. listopada u 17 sati na Stanovima, HNK Zadar će odigrati prijateljsku utakmicu sa splitskim Hajdukom, koja je ujedno i humanitarnog karaktera, što je s ulaznicama ?

– Ulaznice se od danas do petka mogu kupiti na Stanovima od 10 do 13 sati, cijena im je 50 kuna, a za ulazak na susret bit će potrebna COVID potvrda. U prodaju ćemo pustiti dvije tisuće karata, toliko gledatelja otprilike i očekujemo, a dio prikupljenih sredstava će se donirati Udruzi Cukrići – Zadar, završio je predsjednik HNK Zadar Damir Knežević.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...