Drežanjak predvodio Zadrane do pobjede: “Skupili smo se, pokazali smo karakter i nastavili smo u tom ritmu”

Zadar je pobjedom nad Šibenkom rezultatom 59:73 došao do svoje pete pobjede u HT Premijer ligi. Domaćin se dobro držao sa Zadrom u prvom poluvremenu, Zadar se nikako nije mogao odlijepiti na veću prednost od +8.

U trećoj četvrtini plavo-bijeli su se uspjeli odlijepiti na dvoznamenkast prednost od +10, nakon serije 9:0, u kojoj je Dario Drežnjak zabio 7 poena.

U završnici Šibenka se nije uspjela vratiti u egal, Zadrani su do kraja utakmice nastavili graditi svoju prednost koju su mirno sačuvali do kraja susreta.

Najbolji igrač u redovima Zadra je bio Dario Drežnjak s 23 poena i 5 skokova, Martin Junaković je u rodnom gradu upisao 13 poena i 5 asistencija.

Za Šibenku Patrik Jambrović je zabio 17 poena.

Srđan Helbich, trener Zadra: “Ovo je bila teška utakmica za nas nakon što smo jučer odigrali zahtjevnu utakmicu protiv Borca. Čestitke igračima na pristupu i zalaganju, dali su svoj maksimum. Bilo je tu nekih sitnih grešaka i malo pada koncentracije, ali to je sve zbog umora koji se osjetio danas.”

Dario Drežnjak, igrač Zadra: “Odigrali smo dobru utakmicu, iako je bilo jako teško nakon jučerašnje pobjede protiv Borca koja je bila zahtjevna. Skupili smo se, pokazali smo karakter i nastavili smo u tom ritmu.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...