Kolanović, NO KK Zadar: “Ako od Grada ne dobijemo pomoć, tek će onda početi cirkus u klubu”

Razgovarali smo s novim predsjednikom Nadzornog odbora KK Zadar Lukom Kolanovićem, koji je ujedno i predsjednik NO Tankerske plovidbe, koji nam je otvoreno rekao kako stoje stvari u konfuznoj situaciji u KK Zadar.

Nekada je Tankerska plovidba sponzorirala KK Zadar, zašto sad ne može dati ruku pomoći klubu, koji je na aparatima što se novaca tiče ?

– Odluka Tankerske plovidbe je takva da se ne pomaže sportu, lokalnoj zajednici ćemo pomagati kroz neke druge načine, ali ponavljam, sportu nećemo. U pravu ste, nekad je Tankerska plovidba stajala uz klub, i to dugo godina, ali sami nismo u mogućnosti financijski pomagati KK Zadru, jasan je Kolanović.

Što ako Grad Zadar ipak na kraju ne pristane KK Zadru iz proračuna dati dodatna tri milijuna kuna ?

– Ako ne dobijemo pomoć od Grada Zadra, klub će upasti u velike probleme, tek bi onda počeo cirkus u KK Zadru. U tom slučaju, ako ne dobije pomoć od Grada Zadra, ja uistinu ne znam kako ćemo ubuduće plaćati igrače, ostati ćemo im dužni, ali nadam se da ćemo ipak dobiti ta tri milijuna kuna pomoći, veli predsjednik NO kluba.

Da li se KK Zadru na kraju ipak može desiti stečaj, a to uprava klub nikako ne želi ?

– Dok sam ja u klubu, nastojat ću napraviti sve što je u mojim mogućnostima da izbjegnemo stečaj, za kraj nam je rekao Luka Kolanović predsjednik NO KK Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...