Marčinković za Antenu o kidanju mrežice u dresu Cibone: “Bilo je to mladenačko slavlje, tko je u tom trenutku razmišljao kako će tko reagirati”

Pavle Marčinković koji se vratio u KK Zadar nakon deset godina, nije nimalo lijepo dočekan od jednog dijela navijača Tornada, izvrijeđan je u dvorani Krešimir Ćosić na utakmici ABA lige protiv Cibone. Nakon sramotnih povika prema Pavlu, pripadnici Tornada obučeni u crne majice, u šestoj minuti prve četvrtine napustili su dvoranu, očito zadovoljni u svom naumu da isprovociraju Pavla, dok je Marčinković sve ta dobacivanja istrpio, nije mu bilo lako. Kasnije se i Tornado oglasio na svom Facebook profilu, kazavši kako na utakmice neće dolaziti dok je Marčinković u klubu.

Pavle je za Antenu prokomentirao cijelu ovu mučnu situaciju koja nikome nije potrebna. Evo što je rekao o slavljeničkom kidanju mrežice 2013. godine u dresu Cibone, u finalu državnog prvenstva baš protiv Zadra.

– Bilo je to mladenačko slavlje, mi u Ciboni smo slavili naslov, tko je razmišljao u tom trenutku kako će tko reagirati, objasnio je Pavle.

 

Kako pridobiti Tornado da vas napokon prihvate ?

– Teško pitanje, ali ja ću na parketu dati sve od sebe, to je sve što mogu, kaže Marčinković.

 

Što je s ostalim gledateljima, nisu svi vikali kontra vas ?

– Čujem da me dosta ostalih gledatelja prihvatilo, na to se pokušavam koncentrirati, govori Pavle.

U nedjelju u Novom Mestu protiv Krke u susretu ABA lige se očekuje tvoj prvi nastup, jesi li spreman nakon ozljede usnice ?

– Da, skinuo sam jedan dio šavova, ostali će sami otpasti, spreman sam zaigrati, treniram redovito i ozljeda je prošlost, veli Marčinković.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...