Velimir Čubrić: “Žilavec i Longin nisu u stanju napraviti ništa, gubitnici su. Za to sam da se novac da klubu, ali on ne smije biti krava muzara ovog grada”

Još je jedna igračka legenda KK Zadar Velimir Čubrić (83) komentirala je rebalans proračuna i tri milijuna kuna koje KK Zadar nije dobio. Čubrić je za KK Zadar igrao od 1957. do 1966. godine, zajedno sa Pinom Giergiom, Cicom Troskotom, Jurom Koštom i drugima.

 

Vele, KK Zadar nije dobio tri milijuna kuna od Grada Zadra, komentar ?

– HDZ hoće dati novac, ovi drugi ne daju, a ovaj Radeta, ne znam da li je ikad bio na utakmici, s oproštenjem j*** se njemu za KK Zadar. Apsolutno sam za to da se da novac KK Zadru, ali klub ne smije biti krava muzara građana ovog grada beskonačno.

 

Enio Meštrović traži papire na uvid i ostavke Žilavca ili Longina ?

– Tu ga u potpunosti podržavam, treba se znati da tako slikovito kažem, gdje taj novac ide, za škampe ili da djeci kupiš papuče. Trebaju se znati plaće svih zaposlenika u KK Zadar. Enio je bio igrač veterana KK Zadra, on košarku voli, sad da li je to neka njegova osveta Žilavcu ili Longinu, ne znam.

 

Jeste li za ostavke Žilavca i Longina?

– Naravno da jesam, stavili su ih tamo i nisu u stanju ništa napraviti i gubitnici su. Nisu u stanju naći sponzora, to je nesposobnost s njihove strane. Ima itekako sponzora, samo treba biti sposoban i dovesti ih. Ima milijun tih robnih kuća, tu je i Supernova, pa Maraska s novim vlasnikom. Čuo sam da je i Konzum davao KK Zadru novac, ali da je taj novac proslijeđen na neki drugi račun, kako to ?

 

Poruka  navijačima iz Tornada ?

– Tornado ne može mijenjati upravu, od njegovog vrijeđanja i povika kao ” nabijem te na k…..” i slično, ja svoje unuke ne mogu dovesti na utakmicu.

 

Vrijeđanje Marčinkovića od dijela Tornada ?

– Pa mali je u neku ruku to vrijeđanje i zaslužio, čemu onako veselje i rezanje mrežice u dresu Cibone?, pita se Vele.

 

Poruka gradonačelniku Dukiću?

– Neka dođe u Petrčane jer mi nemamo uređenu jednu važnu cestu, tu nam ni autobusi ne mogu proći, završio je igračka legenda Velimir Čubrić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...