Zadar upisao pobjedu protiv Furnira, Perinčić: “Teška utakmica za igrati, pogotovo nakon trilera protiv Cibone”

Zadar je u 4. kolu HT Premijer lige svladao Furnir 68:53. Momčad Ivana Perinčića borila se sa zagrebačkim sastavom cijelih 33. minuta, tek u zadnjoj četvrtini Zadar se uspio odlijepiti na veću razliku. Najveće vodstvo Zadra je bilo kod rezultata 63:45, nakon što su plavo-bijeli napravili seriju od 21:0.

Ovo je treća ovosezonska pobjeda za Zadar u HT Premijer ligi, nakon 4. kola ima omjer 3-1.

Aleksandar Bursać je bio najbolji igrač u redovima Zadra s 20 poena i 7 skokova.

Za Furnir Filip Bjelanović je postigao 12 poena i 8 skokova.

Ivan Perinčić, trener Zadra: “Teška utakmica za igrati, pogotovo nakon jučerašnjeg pražnjenja i trillera protiv Cibone. Čestitam igračima što su dali sve od sebe da pobjede danas. Igrati dvije utakmice u 24 sata je jako teško, ali naši igrači su dali sve od sebe i pokazali su pravi karakter.”

Antonio Jordano, igrač Zadra: “Teška utakmica, pogotovo nakon jučerašnjeg poraza. Danas je bila nova utakmica protiv protivnika koji je bio fokusiran kroz cijeli tjedan za ovu utakmicu i naravno kao svi ostali žele nas pobijediti. Imali smo pristup, imali smo volju, ali nažalost promašili smo neke otvorene prilike. Najvažnije da smo pobijedili i sad idemo dalje.”

Mateo Vidović, igrač Furnira: “Bila je jedna tvrda utakmica s malo koševa koja nije bila prelijepa za gledati. Zadar je izvukao pobjedu na neke naše greške. Borili smo se, dali smo sve od sebe i nastavljamo dalje.”

Jeronimo Šarin, trener Furnira: “Zaslužena pobjeda Zadra, ali kad imaš 19 izgubljenih lopti i još nekoliko grešaka onda teško možeš očekivati nešto više. Šuterska ekipa, kao što smo mi, koja ima šut za tri poena 9/35 teško je onda pobijediti Zadar. Nama su prva četiri kola bila izuzetno teška tako da nama od sljedećeg kola počinje liga.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...