Josip Stojčević: “Odlično sam prihvaćen, na meni je da igrom opravdam povjerenje”

Nogometaši HNK Zadar gostuju sutra od 14 sati u Klisu kod Uskoka, u utakmici 14. kola 3. HNL- jug. Domaća momčad nalazi se na osmom mjestu prvenstvene ljestvice sa devetnaest osvojenih bodova, dok je HNK Zadar dvanaesti na tablici, i na kontu ima šesnaest bodova.

Utakmicu na igralištu “Iza grada”, odmah ispod starovjekovne Kliške tvrđave, najavio je Josip Stojčević, 20- godišnji novopridošli igrač kluba sa Stanova, koji je došao iz Neretvanca Opuzen.

Mladi vezni igrač je inače rodom iz Komušine kod Teslića (BiH), a živi u Benkovcu već dvadeset godina.

– Uskok je prava domaćinska, čvrsta i agresivna momčad, mišljenja sam da smo mi kvalitetniji. Uvjeren sam da ćemo sutra pružiti maksimum svojih mogućnosti, da ćemo biti pametni, i da više neće biti onakvih pogrešaka u obrani. Za naš napad se ne bojim, siguran sam da ćemo zabiti gol i naravno upisati tri boda. Prijašnju nervozu u našoj igri smo uklonili, tako da smo podigli samopouzdanje, kaže Stojčević.

Kako si se uklopio među svoje nove suigrače, naime stigao si u HNK Zadar tek prije dva kola ?

– Sve riječi pohvale imam kako za trenere Terkeša i Blatnjaka, tako i za sve moje suigrače i kompletno vodstvo kluba. Prihvaćen sam odlično i dobro sam se uklopio, na meni je samo da svojim igrama opravdam ukazano povjerenje, završio je mladi Josip Stojčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...