Otkriveno zašto je Dalić otpisao Vrsaljka; “Što sam sve za tebe napravio, a ti tako!”

Šime Vrsaljko već neko vrijeme nije u hrvatskoj reprezentaciji. Poziciju desnog beka preuzeo je Josip Juranović, a Vrsaljko, jedan od senatora u reprezentaciji, više ne dobiva Dalićeve pozive.

Otkriveno je da je na Europskom prvenstvu ove godine došlo do manjeg konflikta na jednom ručku nakon što je Dalić u 3. kolu i odlučujućoj utakmici protiv Škotske odlučio koristiti Juranovića, a ne Vrsaljka.

“Ti mene nisi stavio igrati, ti si to napravio”, obratio se Vrsaljko izborniku. “Otkad smo nas dvojica na ti?” odgovorio mu je iznenađeni Dalić, otkrivaju Sportske novosti.

Na popodnevnom treningu nastavili su razgovor odvojeni od ostalih igrača.

“Kako možeš tako nastupiti prema meni? Zvali smo te u reprezentaciju i kad nisi igrao u klubu, pazili na tebe, kod svakog i najmanjeg problema vadili te iz igre da te sačuvamo od ozljede, imaš status prvotimca, iako od Rusije nemaš kontinuitet igara… Što sam sve za tebe napravio, a ti tako! Vidim da si umoran i zato želim svježeg Juranovića. To je jedini razlog”, očitao je Dalić bukvicu nogometašu Atletica.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...