Sin poznatog zadarskog liječnika (25) i njegov prijatelj osuđeni za silovanje 24-godišnjakinje, u zatvor će na 6 godina i sedam mjeseci

Na Županijskom sudu u Zadru osuđena su dvojica mladih Zadrana, M.K. (24) i M.K. (25) za silovanje 24-godišnje djevojke koje se dogodilo u srpnju 2018. godine u Kapetanskom parku i automobilu jednog od osuđenih u Arbanasima.

Prvooptuženi M.K. (25) osuđen je na jedinstvenu kaznu u trajanju tri godine i šest mjeseci, dok je drugooptuženi dobio jedinstvenu kaznu u trajanju od tri godine i mjesec dana zatvora. Optuženi dvojac nije se pojavio na izricanju presude, a na presudu se mogu žaliti. Također, dužni su podmiriti sve sudske troškove.

Mladići su optuženi za teško kazneno djelo protiv spolne slobode počinjeno na štetu djevojke “zajedno s jednim ili više počinitelja pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više spolnih odnošaja ili s njim izjednačenih spolnih radnji”, a M.K. (24) je optužen i za spolni snošaj bez pristanka te za krađu jer je djevojci ukrao mobitel.

Prvooptuženi 25-godišnjak sin je poznatog zadarskog liječnika, a kako je ispričala djevojka, sve se odigralo u Kapetanskom parku 29. srpnja. Prethodno je s njima u jednom kafiću na Poluotoku popila piće u koje su joj, kako je rekla, ubacili nešto zbog čega je bila omamljena.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...