Udruga Glas poduzetnika osniva Zadrugu za zajedničku nabavu

Udruga Glas Poduzetnika u petak je u Petrinji će predstavila svoju Zadrugu kroz koju će svim članovima zadruge biti omogućene uštede na zajedničkoj nabavi, te će tako omogućiti svim članovima da ostvare znatne pogodnosti u poslovanju.

Jedan od ciljeva Zadruge Glasa poduzetnika je stvoriti veću kupovnu moć i sinergijskom snagom čuvati i poticati ekonomiju u Hrvatskoj.

Udruga Glas poduzetnika smatra kako je svim hrvatskim mikro, malim i srednjim poduzetnicima potrebno omogućiti zajedničku nabavu kako bi se optimizirali i smanjili troškovi poslovanja.

Zadruge su jedan od temelja uspješnih ekonomija zapadne Europe. Primjerice, najveća švicarska zadruga Coop ima 2,5 milijuna članova, zapošljava 90.000 ljudi i ima 2500 zadružnih dućana i godišnje prihode 31 milijardu švicarskih franaka.

Na konferenciji za medije u petak Zadrugu se predstavio Boris Podobnik, profesor na Zagrebačkoj školi ekonomije i mendžmenta i jedan od osnivača Zadruge, i Danko Bačelić, također jedan od osnivača, piše Točka na i.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...