Botić ponovno blokirala ulaz u Gradsku upravu: “Žao mi je što su građani izabrali HDZ da ih ovako maltretira”

-Ovaj put neću blokirati vrata jer su kolege iz klubova SDP-a i Nezavisne liste Enija Meštrovića zajedno s kolegama iz Akcije mladih napravili važne amandmane, nažalost igramo po pravilima HDZ-a, a ne po zakonu. Danas sam pozvala policiju da mi omogući da uđem na Gradsko vijeće, oni su mi rekli da nemaju veze sa Gradom Zadrom i javnom ustanovom što pokazuje  da mi doista živimo u bezakonju. Neću moći sudjelovati na sjednici osim ako me kolege ne pozovu putem zooma da su potrebni moji glasovi ali isključivo za njihove amandmane, rekla je jutros gradska vijećnica Akcije mladih, Marjana Botić ipak blokirajući ulaz u Gradsku upravu jer ne može ući na sjednicu zbog covid potvrde, a zbog čega su novinari morali ući na stražnja vrata.

-Žao mi je što su građani izabrali HDZ da ih ovako maltretira. Lako za mene koja ne mogu ući na Gradsko vijeće, ali oni starci koji nemaju 30 ili 50 kuna za testiranje za ići platiti režije u poštu, to je sramota. I naš Enio bi trebao biti ozbiljniji u ovoj situaciji. Predsjedniku Vučetiću sam rekla da sam predložila da se sjednica održava u dvorani na Višnjiku gdje ne bi trebala potvrda i gdje bi mediji mogli pratiti ove važne točke, no oglušio se, kao i drugi klubovi. Ako uništimo tijelo ovog grada, građane, ako ih pritisnemo mjerama, ako poduzetnici ne mogu raditi, to nije dobro za ovaj grad, poručila je Botić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...