Cetinski ne želi nastupiti na Adventu u Zadru zbog Covid potvrda: “Naš obraz nije na prodaju”, Paleka: “Imamo dogovor i nastup je za sada potvrđen”

Tony Cetinski, prema svemu sudeći, neće održati koncert na zadarskom Adventu gdje je trebao nastupiti 22. prosinca. Naime, pjevač, kako je napisao na svom Facebook profilu, nije znao da je za ulazak na Advent potrebno pokazati Covid potvrdu čemu se on oštro protivi.

“Već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru. Da, dobro ste čuli, NA OTVORENOM!

Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji !

Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam “ COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE”, napisao je Cetinski, dodajući kako su iz istog razloga ljetos otkazali turneju u Sloveniji. Kaže, nije bilo lako jer je novac svima potreban.

“Guramo nekako i živi smo i zdravi , hvala dragom Bogu. Tko se u Boga uzda , gladi se ne boji! Ostalim ljudima i kolegama koji nastupaju, zabavljaju se i takva ih odluka ne smeta želim lijep provod i Blagoslovljene blagdane. Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude, napisao je Cetinski i svima poželio blagoslovljen i čestit Božić.

Direktor Turističke zajednice Grada Zadra, Mario Paleka, kaže kako nema komentara, ali i kako se u javnost ne bi izlazilo s najavom koncerta, da on već nije dogovoren.

-Mišljenja sam da će sve biti u redu. Imamo dogovor s gospodinom Cetinskim i nastup je za sada potvrđen, rekao nam je Paleka, dodajući da će se s kompletnom listom izvođača koji će nastupiti na zadarskom Adventu ići danas.

-Morali smo nadopunjavati program jer smo čekali rebalans proračuna, da dobijemo određeni fond. Program je pojačan i nadam se da će se unatoč ovim izazovnim vremenima, svi građani dobro zabaviti. Najbolji primjer za to je bio koncert Daleke obale, rekao nam je Paleka.

 

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...