Cijelo poluvrijeme igrao sa slomljenom kosti u licu; Vrsaljko ide na operaciju, s terena će izbivati najmanje mjesec dana

Hrvatski desni bek Šime Vrsaljko, kojem je u utorak navečer tijekom utakmice Atletico Madrida i Porta slomljena kost na licu, u petak će biti podvrgnut operativnom zahvatu te bi s terena mogao izbivati najmanje mjesec dana, rekle su Hini osobe upoznate s njegovom ozljedom.

Vrsaljko je primio udarac u Portu pa prema riječima trenera Diega Simeonea nastavio tako igrati čitavo drugo poluvrijeme.

“Igrao je drugo poluvrijeme zbog jednostavnog razloga. Nije znao da mu je slomljena kost. To nije znao on, ali niti klupski liječnik”, rekao je liječnik Jose Gonzalez iz madridske klinike Deyre u telefonskom razgovoru za Hinu.

“U nogometu ima tisuću udaraca koji bole, no srećom rijetki su lomovi. Nadalje, u svlačionicama nema aparata za rendgensko snimanje”, dodao je Gonzalez koji se bavi ozljedama nogometaša te piše komentare o ozljedama igrača za sportske novine AS.

Atletico Madrid je pobjedom od 3-1 u utorak navečer izborio prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Klupski liječnici su pregledali Vrsaljka po povratku u Madrid gdje je rendgenska snimka pokazala frakturu jagodične kosti. Atletico je u srijedu u 13.45 sati priopćio kako će biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

“Operacija će biti obavljena u petak”, kaže Belen Sanchez Garcia koja izvještava o Atleticu za španjolsku televiziju La Sexta.

Klub nije izvijestio koliko bi 29-godišnji Vrsaljko mogao izbivati s terena.

“U ovom konkretnom slučaju ne treba kriviti nikoga”, napominje Gonzalez.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...