Danijel Subašić i Marko Livaja prijavljeni disciplinskom sucu zbog povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige, Josip Brezni, prijavio je po službenoj dužnosti igrače HNK Hajduk, Marka Livaju i Danijela Subašića, disciplinskom sucu HT Prve lige, objavljeno je na službenoj web stranici lige.

Temeljem ovlasti iz Propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Kao što smo ranije danas pisali, nogometaši Hajduka u nedjelju su na Maksimiru upisali veliku pobjedu nad Dinamom (2:0) nakon čega je uslijedilo veliko slavlje.

Navijači su dočekali nogometaše Hajduka u splitskoj zračnoj luci, a slavlje se nastavili na Poljudu. Pristaše Hajduka na rukama su nosile Marka Livaju, najboljeg igrača kluba koji je protiv Dinama bio strijelac i asistent. Livaja je pri tom s navijačima zapjevao uvredljivu “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”.

Nakon toga na društvenim mrežama pojavila se još jedna snimka na kojoj Livaja i Danijel Subašić u jednom noćnom klubu pjevaju spomenutu pjesmu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...